top of page

Ovim putem pozivamo nezaposlene osobe sa područja USK da se prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja za zanimanje CNC operater, zavarivač ili bravar.

 

Javni poziv je namijenjen nezaposlenim osobama koja su zainteresirana za učešće u programima osposobljavanja za poslove u navedenim zanimanjima. Programi osposobljavanja su skrojeni u skladu sa potrebama metaloprerađivača u USK, čime se povećavaju mogućnosti zapošljavanja neposredno nakon završene obuke.

 

Programi osposobljavanja nezaposlenih osoba se provode u okviru projekta „Aktivacije i integracije nezaposlenih osoba na tržištu rada u Unsko sanskom kantonu“ koji je financiran od strane Međunarodne organizacije rada (MOR/ILO), Europske unije u BiH, Grada Bosanska Krupa i Grada Bihaća. Projekt implementira Grad Bosanska Krupa u suradnji sa: Grad Bihać, Centar za promociju lokalnog razvoja - PLOD Centar Bihać, JU „Služba za zapošljavanje Unsko-sanskog kantona“ i Mješovita srednja škola „Safet Krupić“ (u daljem tekstu LEP BI-BK).

 

Više informacija o pozivu, uvjetima učešća i načinu podnošenja prijave možete naći na OVDJE.

bottom of page