top of page

NABAVKA BR. 1
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA NABAVKU LAPTOPA

Centar za promociju lokalnog razvoja Bihać - PLOD Centar Bihać, u okviru "Aktivacija i integracija nezaposlenih osoba na tržištu rada u Unsko sanskom kantonu” koji implementira Grad Bosanska Krupa u suradnji sa partnerima: Grad Bihać, Centar za promociju lokalnog razvoja - PLOD Centar Bihać, JU „Služba za zapošljavanje Unsko-sanskog kantona“ i Mješovita srednja škola „Safet Krupić“, vrši nabavku (2) dva laptopa, te ovim putem poziva Vašu kompaniju da shodno dostupnosti i interesu, te niže navedenim uvjetima i specifikacijama za nabavku robe dostavi ponudu.  

 

Pozivamo Vas da dostavite Vašu ponudu putem pošte shodno niže opisanim specifikacijama i uvjetima, najkasnije do dana 18.05.2022. godine, (srijeda) do 16.00 sati

 

Zatvorenu kovertu sa: tehničkim specifikacijama i financijskom ponudom izraženom u BAM i bez PDV-a je potrebno dostaviti putem pošte na adresu: PLOD CENTAR BIHAĆ, Dječjih žrtava 27, 77000 Bihać do gore utvrđenog dana i sata. 

Nepotpune i neblagovremene ponude se neće uzeti u razmatranje. Detaljan opis tehničkih specifikacija i upute za dostavljanje ponude mozete naći OVDJE.

 

S poštovanjem,

PLOD Centar Bihać

Datum: 09.05.2022. godine

bottom of page